Ulve

Om afdelingen

Aldersgruppe: 
8 - 9 år (2. - 3. klasse)
Mødedag/tid: 
Onsdag kl. 18:00 - 20:00
Ledere: 
Linette - tlf. 60 82 76 55
Anne
Clayton
Jacob
Dorthe

Ulve

 

Ulveungerne er en flok børn på 8 til 9 år, samt to ledere. Vi holder møde hver mandag mellem 18.00 og 20.00 i vores hytte på Engvej 3.

Skriv til os på ulve [at] blushoejspejderne [dot] dk hvis du ønsker at blive skrevet på ventelisten. 

En gang om året er vi på sommerlejr, der typisk varer 5-7 dage. Derudover tager vi typisk på 4-5 weekendture om året. I sommerhalvåret er det i telt eller shelter og i vinterhalvåret i spejderhytter / -centre på Sjælland.

Da spejderliv jo er udeliv, holder vi så mange møder som muligt udendørs. Mange møder bliver også afvholdt under de fantastiske rammer som vi har adgang til på Kongelundsfortet, eller ude i selve Kongelunden. Der er ikke noget der hedder dårligt vejr - det er bare et spørgsmål om fornuftig påklædning. 
Aktiviteterne er bl.a. båltænding og bålmad, knob og stik, håndtering af kniv og sav, kendskab til byen, kompaslære samt kortlæsning. 
Som spejdere lægger vi også stor vægt på vores kammeratskab både på møder og ture, samt at give børnene ansvar for sig selv og hinanden. 

Vi har stor tilstrømning hos ulvene og lige p.t. er vi over 30 børn hvilket er grænsen for hvad vi kan magte, hvis vi skal kunne gennemføre et godt møde for børnene, med en masse fede spejderoplevelser. Vi søger derfor flere ledere til ulvegrenen.

Det er aldrig for sent at blive spejder. Vi har rigtig meget brug for flere hænder, så vi kan gøre vores møder endnu bedre, så hvis du har lyst til at give en hånd med, må du meget gerne kontakte os. Det er bestemt ikke en forudsætning af du har 20 års erfaring som spejder. Der er faktisk mange som først bliver spejder som voksne.

Er du gammel spejder, eller helt uerfaren? Kunne du tænke dig at blive leder? Eller har du bare lyst til at deltage i et møde eller en tur engang imellem?
For os gør alt en forskel - vi har brug for alle kræfter, så kontakt os meget gerne, så vi kan få en snak om mulighederne.