Kalender

Afbud

Vinterhejk 2018

Dato: 
Fre, 26/01/2018 - 17:00 - Søn, 28/01/2018 - 15:00

Igen i år inviterer troppen/klanen alle ældre tropsspejdere, ledere og seniorer til en tur til det sydsvenske - "Söderåsen" nationalpark (og omegn).

Turen er for ledere og seniorer (og styrelsesmedlemmer, hvis de vil..) - og som en "gulerod" er den også for de ældste spejdere og PL/PA´ere, der mener at kunne klare sig selv i frostgrader.

 

Konceptet er:

Vi mødes fredag aften fra kl. 18.00 i hytten og pakker grej, snakker ruter og deler hold af 3-5 personer, lavet ud fra alder, interesser og form.

Vi skal bære alt - dit eget grej skal være nøje udvalgt varmt og let, så der også er plads til fællesgrej.

Så kører vi i bil(er) til Sverige, og parkerer i nærheden af første overnatningspunkt. Om morgenen pakker vi sammen, og går i grupper ud af en rute, valgt af det enkelte hold, imod et fælles overnatningspunkt. Her er der igen fælles overnatning og hygge, og søndag morgen går vi en kort distance og samler bil(er) op, hvorefter vi er retur i Danmark kl. 13-16.00.

Prisen afhænger desværre nøje af, hvor godt vi passer antalmæssigt i bilerne, men regn med kr. 3-400,00. Du afkræves kr. 300,- ved tilmeldingen - restbeløbet afregnes efter turen direkte med udgifts-holderen.