Nyheder

Sommerlejre 2013

Kære forældre og spejdere i Dragør Trop og Mikkel Skov
 
Som mange af jer nok ved, er vi gået igang med en proces, som skal munde ud i en sammenlægning af vores to grupper, hvor vi vil forene alle de gode kræfter i begge grupper, til en stærk Blå spejdergruppe i Dragør.
Der er allerede sat flere tiltag igang, som f.eks. fælles juniormøder og der vil komme flere i løbet af foråret.
 
Én ting er i hvert fald sikker - vi skal på sommerlejr.
 
I år gør vi det ekstraordinære, at vi tilbyder hele to sommerlejre.
Man kan deltage på den ene eller den anden - eller begge, som man har lyst.
 
Færøerne
Som I kan læse i vedhæftede folder, har vi længe ønsket at tage på sommerlejr til Færøerne.
Først og fremmest fordi at der er flere ledere i ledergruppen, som har tilknytning til Færøerne og gerne vil dele de fantastiske naturoplevelser med børnene og de andre ledere.
Vores ulveleder Jogvan, som er født og opvokset på Færøerne, har været spejder deroppe i 15 år og har derfor rigtig meget erfaring med naturen, samt mange kontakter til spejdergrupper deroppe.
Derudover er Lise, vores juniorleder, gift med en halv færing og har i den forbindelse været deroppe rigtig mange gange og har rejst og vandret Færøerne tyndt med sin familie.
 
Da dette er en tur, hvor vi skal lidt langt væk, i en hel uge og der ikke rigtig er mulighed for at mor kan komme en til undsætning, når man har rigtig meget hjemve, har vi vurderet, at vi "kun" tilbyder denne tur til juniorspejdere og ældre. De børn der rykker op til junior hen over sommeren - d.v.s. børn der er født i 2003 - vil vi også meget gerne have med.
Da en flybillet til Færøerne koster 2 - 2.500,-, og der vil være en del bus- og færgetransport, samt ture deroppe, vil deltagerprisen komme til at ligge omkring de 5.000,-
Vi har allerede sat lidt forskellige tiltag i værk for at prøve at skrabe lidt penge sammen, så vi forventer at kunne nedbringe egenbetalingen lidt, men det er for tidligt endnu at sige, hvor meget vi kan skrabe sammen.
Ja, det er langt væk - 2 timer i fly - men vi kan love, at børnene får en oplevelse for livet, så vi håber på stor tilslutning til turen.
 
Vi vil holde et informationsmøde for børn og forældre i midten af marts, hvor vi vil præsentere et mere detaljeret program og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.
 
Læs mere om Færøerne turen her - Forhåndstilmeldingen inden 18. februar
 
Bornholm
Hvis man nu ikke har tid, råd, alder eller mod på at tage til Færøerne, så tilbyder vi også en sommerlejr på Bornholm.
Omend ikke så høje, så er der også smukke klipper på Bornholm - og til forskel fra Færøerne, så skinner solen altid :-)
Sommerlejren på Bornholm er for alle - uanset alder: Mikroer/ ulve/minier, junior, trop, seniorer.
 
Vi ligger i telt på centerlejr på Rømeregaard spejdercenter midt på Bornholm, og vi vil selvfølgelig også have udflugter rundt på øen. Så tag med og oplev det skønne Bornholm.
 
Læs mere om Bornholm turen her - Tilmelding senest 28. februar
 
 
Med Spejder hilsen
 
Lederne i Dragør Trop og Mikkel Skov